Numarul 1 in mutari mobila in Cluj

Reviews from our partners

Banca Transilvania

Serioși, extraordinar de bine organizați, atenți cu toate detaliile, meșteri iscusiți în dezmembrat/reasamblat, oameni de cuvânt, punctuali, o echipă de admirat, o echipa de încredere la care ești sfătuit să apelzi fără ezitare oricând.


Endava Romania

Endava Romania SRL a beneficiat de serviciile firmei Mutanții SRL: mutări de mobilier sau alt tip de echipament împachetat sau care a necesitat demontare, ambalare, transport și (re)asamblare la destinație.
Am apreciat în mod deosebit rapiditatea și seriozitatea în oferirea serviciilor, profesionalismul și experiența managementului în ce privește estimarea lucrărilor, ofertarea costului și programarea lucrărilor, ținând cont de constrângerile noastre de timp și program. Fiind prezent la aceste operațiuni, apreciez personal și experiența angajaților Mutanții SRL.
Am apelat la serviciile “mutanților” atât pentru sediile Endava din Cluj-Napoca, cât și pentru celelalte sedii, cu livrări la nivel local, dar și pentru curse mai lungi între sediile noastre din Cluj, Iași sau București.
Având în vedere colaborarea pe care am avut-o, recomandăm celor interesați serviciile Mutanții SRL.


Wolters Kluwer


Fortech

Profesioniști, atenți cu coletele și punctuali.


Young

Am apelat de mai multe ori la serviciile mutanțiilor și de fiecare dată am colaborat foarte bine. Sunt eficienți, prompti si curajosi 🙂 Mulțumim. Recomandăm.


Ramona Taranu

Servicii de nota zece. Recomand oricand oricui.

Contact Person Contact prin WhatsApp