Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r119547muta/public_html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Referințe colaboratori - Mutanții - Numărul 1 în mutări mobilă din Cluj
loading
  • Str. Câmpului 101, Cluj-Napoca
  • Lun-Vin : 08:00-17:00; Sâm: 09:00-19:00;
Referințe colaboratori
Ce spun colaboratorii noștrii despre noi

Sunteți profi! Niște băieți super. Recomand oricui serviciile oferite de voi!

Testimonial-image
Attila Szanto

Prețul a fost corect, băieții sunt foarte atenți, serioși și dau dovadă de profesionalism! Recomand – este o firmă care efectuează orice transport fără incidente!!! Bravo băieți!

Testimonial-image
Anca Pavel

Am apelat de mai multe ori la serviciile „mutanților” și de fiecare dată am colaborat foarte bine. Sunt eficienți, prompti si curajosi. Mulțumim. Recomandăm.

Testimonial-image
Young

Serioși, extraordinar de bine organizați, atenți cu toate detaliile, meșteri iscusiți în dezmembrat/reasamblat, oameni de cuvânt, punctuali, o echipă de admirat, o echipa de încredere la care ești sfătuit să apelzi fără ezitare oricând.

Testimonial-image
Banca Transilvania

Am apreciat în mod deosebit rapiditatea și seriozitatea în oferirea serviciilor, profesionalismul și experiența managementului în ce privește estimarea lucrărilor, ofertarea costului și programarea lucrărilor, ținând cont de constrângerile noastre de timp și program. Fiind prezent la aceste operațiuni, apreciez personal și experiența angajaților Mutanții SRL.

Testimonial-image
Endava

Profesioniști, atenți cu coletele și punctuali.

Testimonial-image
Fortech
WhatsApp chat WhatsApp
Sună-ne pentru ofertă!