Rent Camper Van

De ce să încerci călătoria cu autorulota?

  • Pentru că e mai ieftină, confortabilă și distractivă decât orice altă formă de călătorie. Încearcă odată și transformă-ți această pasiune într-un mod de viață!
  • Pentru că în acest fel poți să ajungi în orice colț al țării sau al Europei, împreună cu prietenii sau familia (max 6 persoane/ 4 adulți și 2 copii.)
  • Cu MUTANȚII CAMPER RENT ai posibilitatea să închiriezi simplu și ușor o autorulota performantă cu toate dotările necesare, un model Camper XGO DYNAMIC 35G, fabricat în anul 2023.

Calendar pentru planificarea călătoriei

Prețuri (prețurile nu conțin TVA)

În sezonul estival (1 mai – 30 septembrie): 130€ / zi

În sezonul intermediar (1 octombrie – 30 aprilie): 90€ / zi

Garanție: 500€ pe care îi rambursăm la returnare.

Taxa de igienizare: 50€

Consumabile( butelie gaz, substanțe chimice WC, hârtie igienică ): 50€

În conformitate cu nevoile dvs., vă putem asigura accesorii opționale precum așternuturi de pat (10€ / set), prosoape  (10€ / persoană), biciclete (5€ / zi)

Bine de știut! Ghidul chiriașilor de rulote

  • Autorulota poate fi condusă de orice persoană care are vârsta minima de 25 ani și deține permis de conducere (categoria B) de minim 3 ani.
  • Intervalul minim de închiriere în sezonul estival (1 mai – 30 septembrie) este de 7 zile, iar în sezonul intermediar (1 octombrie – 30 aprilie) este de 3 zile.
  • Vă așteptăm cu mai multe detalii la sediul nostru (Gilău, Ansamblul de hale, ferma 8, hala 14, vizavi de  RAR), de luni până vineri, între orele 9 și 17.

Ne puteți contacta prin e-mail sau prin telefon.

e-mail: mutantiisrl@yahoo.com

tel: +40 738-130-020

WhatsApp chat WhatsApp
Sună-ne pentru ofertă!